IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейдън Панетиър е бременна

28 май 2014 11 48

Звездата очаква първото си дете от своя годеник Владимир Кличко

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата Хейдън Панетиър е бременна с първото си дете. Дребничката блондинка ще дари с наследник своя годеник – боксьора Владимир Кличко.

Според списание Us Weekly бъдещите родители са изключително щастливи. 24-годишната звезда от Нашвил има връзка с 38-годишния украинец от 6 години, като двамата бяха разделени за кратко през 2011 г. Кличко предложи брак на Хейдън миналата година (2013-та), но засега двамата не са обявили дата за сватбата си.

Те обаче не спират да обясняват в интервютата си, че са готови да прекарат останалата част от живота си един с друг. В интервю за списание Glamour миньончето Хейдън каза наскоро, че иска да създаде семейство със снажния си годеник възможно по-скоро.

„Живяла съм много интензивен живот и се чувствам доста зряла за възрастта си. Имам чувството, че съм родена да бъда майка. Понякога хората казват, че след като имаш деца, личният ти живот свършва, но аз смятам, че майчинството е най-красивото и вълнуващото нещо в живота на една жена.“

Тя дори се пошегува в шоуто на Елън Дедженеръс, че децата ѝ от Кличко ще имат нормален ръст, ако са нещо средно между нея и него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )