IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Родригес и Кара Делевин скъсаха

28 май 2014 12 30

Актрисата и моделът са поели по различни пътища

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мишел Родригес и Кара Делевин са се разделили след 5-месечна връзка. В информацията се казва, че актрисата се е уморила да следва британския модел по всякакъв род купони и то по целия свят. 21-годишната Кара е известна с това, че води щур забързан начин на живот, който явно не е допаднал на 35-годишната Мишел.

Двете дами започнаха връзката си в началото на тази година и редовно се появяваха заедно на обществени места, демонстрирайки любовта си. Източник, близък до Родригес е казал пред вестник Sun следното: „Мишел и Кара се разделиха защото Мишел се умори от начина на живот на Кара и най-вече от непрекъснатите ѝ флиртове с други знаменитости от женски пол.“

Звездата от „Бързи и яростни“ не беше поканена и на сватбата на сестрата на Кара – Попи Делевин в Мароко, която се състоя по-рано този месец, което е сигнал, че може би роднините на блондинката не са много очаровани от връзката ѝ с жена.

Източникът добавя: „Мишел не иска да живее в светлината на прожекторите. Тя мисли, че с Кара имат различни приоритети.“ В момента Мишел е на почивка в Монако, Франция с приятели, а Кара не спира да пуска свои снимки в социалните мрежи, на които купонясва с различни атрактивни жени като Суки Уотърхаус, Рита Ора и Джордън Дън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Здравейте,for good, което използват в щатите е равнозначно на for ever на британски английски. Верният превод не е "за добро", а завинаги. Страхотни сте :)))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )