IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Евън Рейчъл Ууд и Джейми Бел се разделиха

29 май 2014 07 00

Двамата актьори имат 10-месечен син

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Евън Рейчъл Ууд („Истинска кръв“) е решила да си вземе почивка не само от своя мъж Джейми Бел („Били Елиът“), но и от Twitter. Тя увери феновете си, че ще се завърне в социалната мрежа след време, след като нещата в личния ѝ живот се успокоят.

26-годишната актриса, обяви вчера, че се разделя с британския си колега, който ѝ е съпруг от близо две години. Двамата имат 10-месечен син, който се роди през юли миналата година (2013).

28-годишният Джейми използваше също своя Twitter акаунт, но най-вече, за да хвали жена си, че е истински „войн“. Бившата двойка имаше кратка афера през 2006 г., след което Евън имаше няколкогодишна връзка с рокаджията Мерилин Менсън. След като се раздели с него през 2011, тя отново намери любовта в лицето на Джейми и двамата сключиха брак през октомври 2012 година.

Източник, близък до Уд и Бел, казва, че двамата всъщност живеят разделени от известно време.

Пиарът на съпрузите каза в официално изявление, че: „Те таят голяма любов и уважение един към друг, а сега смятат да се фокусират върху отглеждането на сина им. Раздялата им е взаимно решение, но двамата остават близки приятели.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
живи и здрави, не ги познавам
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар