IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Лавин ще прави мексиканска сватба

30 май 2014 07 00

Певецът и любимата му са избрали латиноамериканската страна за своя специален ден

Адам и Бехати; Снимка: Getty Images

Адам и Бехати; Снимка: Getty Images

Дълго време Адам Лавин бе смятан за женкар, след като сменяше една след друга красиви модели. През месец юли миналата година обаче певецът се сгоди за Бехати Принсло и явно нещата наистина са много сериозни. Говори се, че двойката иска да се ожени в Мексико.

Сватбата трябва да се състои в Кабо Сан Лукас след няколко месеца. След това Адам и моделът на Victoria's Secret ще се отправят към родината на красавицата Южна Африка, за да отпразнуват щастливото събитие с близки, които не са успели да присъстват в Мексико.

25-годишната Бехати наскоро призна, че вече има сватбена рокля. „Тя е бохемска, много плажна. Много като мен“, сподели красавицата. От своя страна 35-годишният Адам направи ергенско парти миналия петък (23.05.) в Лас Вегас. Преди време певецът сподели, че никога не е имал намерение да се жени, но неговата любима е променила решението му.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )