IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрейк обвинява Крис Браун за раздялата си с Риана

3 юни 2014 11 19

Според музиканта Крис накарал любимата му да не вярва в любовта

Дрейк; Снимка: Reuters

Дрейк; Снимка: Reuters

Дрейк явно е съкрушен след последната си раздяла с Риана. Двамата се разделиха след поредица от скандали миналия месец. Той смята, че любимата му го е отблъснала заради Крис Браун. Според Дрейк, рапърът, който вчера излезе от затвора, е направил певицата много несигурна в любовта.

Източник сподели пред RadarOnline.com: „Дрейк е убеден, че Риана има проблеми със самочувствието и го отблъсква, защото не вярва в истинската любов и не може да се довери, което не е изненадващо след всички луди неща, които преживя с Крис“.

Барбадоската певица и Браун бяха заедно до 2009 година. Тогава рапарът я преби точно преди наградите „Грами“. След време двамата отново подновиха любовния си романс, макар всички около Риана да бяха против това.

Първоначално 27-годишният Дрейк е бил бесен на бившата си приятелка, след като го е зарязала, но явно сега любовта го кара да омеква към нея. „Дрейк е готов да си тръгне завинаги от Риана, ако тя го пусне, но тя има власт над него. Всичко, което тя трябва да направи, е да щракне с пръсти и той ще се върне при нея“, споделя близък до звездата.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )