IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм отново стана „нормален“ в Амазония

4 юни 2014 07 36

През това време съпругата му Виктория се притеснявала за неговата коса

Дейвид Бекъм в Амазония; Снимка: Facebook

Дейвид Бекъм в Амазония; Снимка: Facebook

Наскоро Дейвид Бекъм се завърна от пътуване в неизвестното. Бившият футболист бе в Южна Америка и по-специално в Амазония заради заснемането на документален филм. Най-големият страх на съпругата му Виктория Бекъм обаче не били змиите или отровните паяци, а косата на Дейвид.

Пош Спайс е известна със своята мания да изглежда винаги перфектно, затова нейните притеснения не трябва да изненадват никого. В трейлъра към документалния филм всеки може да чуе, че докато футболната звезда се подготвя за своето дълго и мъчително пътешествие, съпругата му го пита какво ще прави с косата си.

Виктория посъветвала Дейвид, че трябва да носи шапка през цялото време заради високата влажност. За Бекъм обаче пътуването до джунглите на Амазония било шанс да се върне назад във времето и да се наслади на това да бъде „нормален“, без никой да знае кой всъщност е той.

Бразилски гид дори го попитал: „Какво работиш?“. Явно Дейвид се е зарадвал на този въпрос, имайки предвид, че както самият той призна, от 20 години не е ходил в парк без да бъде разпознат или преследван от фотографи. Местните, които охранявали Бекъм, дори не знаели какво е футбол и се наложило той да им обяснява.

Документалният филм с Дейвид започва другата седмица, а трейлърът може да видите тук:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )