IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд е „модерна“ майка

4 юни 2014 10 57

Актрисата няма да спре да се забавлява, макар че се грижи за сина си

Оливия Уайлд; Снимка: Reuters

Оливия Уайлд; Снимка: Reuters

В днешно време майките са нагърбени с нелеката задача да отглеждат детето си, да работят и не на последно място да не изоставят своя личен живот. Оливия Уайлд е пример за „модерна“ майка, която не е заробена от майчинството.

Актрисата, която роди първото си дете през месец април, обожава да стои у дома със сина си, но въпреки това ще продължава да излиза навън и да се забавлява.

По време на модните награди CFDA в Ню Йорк Оливия сподели: „Най-хубавото на това да бъдеш модерна майка е, че можеш да балансираш между забавленията и това да бъдеш чудесна майка. Аз имах страхотен пример, моята собствена майка, така че аз следвам нейните стъпки“.

Модното събитие бе първата вечер, в която 30-годишната звезда излиза след раждането на сина си. За детето на актрисата се грижил неговият баща Джейсън Съдейкис. Оливия и актьорът се сгодиха през 2013 година, но отложиха сватбата, след като разбраха, че ще стават родители.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
"модерна майка" - що за глупост? ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар