IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Забраниха реклама с Риана във Великобритания

4 юни 2014 12 34

Провокативна снимка от кампанията не се харесала на много хора

Риана; Снимка: Reuters

Риана; Снимка: Reuters

Риана определено знае как да предизвиква хората, особено пуританите. След като звездата се появи в прозрачна рокля на наградите Fashion Icon Award, ето че се завъртя нов скандал около певицата.

Агенцията за стандарти в рекламата във Великобритания решила новата провокативна рекламна кампания с участието на Риана да бъде забранена.

Става въпрос за снимката, на която барбадоската рекламира своя парфюм Rogue. От агенцията искали рекламата да не бъде показвана на обществени места, за да не може да бъде видяна от деца.

Постерът бил приет за „сексуална асоциация“ и по тази причина вече е забранен на Острова. На рекламата се вижда как Риана е заела провокативна поза срещу огромен парфюм. Музикалната звезда позира единствено по секси обувки на висок ток и бельо, покриващо интимните ѝ части.

Решението на агенцията било взето след жалба, според която рекламата била „унизителна и обидна“ за жените. От Parlux Fragrances, които изготвили кампанията, обясняват, че са уловили провокативната и секси личност, с която Риана е известна по цял свят.

Снимка: Facebook

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
изключително "смела" няма що! Долнопорбна ***, понеже не може да пее вее цици и си показва дебелия ***, класа и "смелост"!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )
Maniak ( преди 9 години )
Много смела жена , а и и отива такова поведение....:*
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар