IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина е по-щастлива, откакто помага на другите

9 юни 2014 06 00

Актрисата вече не се тревожи за личните си проблеми и те ѝ се струват маловажни

Анджелина Джоли; Снимка: Reuters

Анджелина Джоли; Снимка: Reuters

Анджелина Джоли вярва, че посещенията ѝ в различни военни зони са я направили „по-щастлива“. Дамата издаде, че откакто пътува из бедствени райони, е забравила за личните си проблеми и се е научила да цени неща, които не е ценяла преди.

„Имаше един период, в който бях концентрирана върху личните си проблеми и болка. После започнах да пътувам на места, където виждах жертви от войните, хора, които наистина страдат. Срещаш хора, които не знаят къде са родителите и децата им, които нямат достатъчно храна и вече не се тревожиш за себе си и осъзнаваш, че твоите проблеми са нищожни в сравнение с техните.

Спрях да се тревожа за себе си и започнах да го правя за другите и така израснах като личност. Това ми помогна да изляза от собствената си глава и сега живея по-щастлив живот. Да можеш да помагаш на другите, това ме прави по-щастлива“, каза актрисата пред сп. Psychologies.

„Ние сами избираме как да приемем това, което се случва в живота ни. Можем да се потопим в тъмнината или да се обърнем към човечността си и да научим нещо повече за себе си“, добави още половинката на Брад Пит.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )