IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу и Крис Мартин продължават да са доста близки

9 юни 2014 07 28

Дали отчуждените съпрузи все пак няма да се съберат?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Гуинет Полтроу и Крис Мартин може да се окажат най-приятелски настроените един към друг разделени съпрузи в Холивуд. Актрисата и вокалът на британската група „Coldplay“ обявиха своята раздяла преди три месеца, но двамата продължават редовно да се появяват заедно и то в отлично настроение.

Този път Гуинет и Крис бяха засечени в заведение на плажа в Малибу и то във видимо доста близки отношения. На снимката се вижда, че 41-годишната актриса седи рамо до рамо на една маса до 37-годишния Мартин и двамата се взират в нейния iPhone, докато се наслаждават на храната си.

Полтроу и Мартин имат две деца заедно – дъщеря Епъл на 10 години и син Моузес на 8. През март месец те обявиха, че се разделят след 11-годишен брак.

Двамата пуснаха съвместно изявление в интернет, в което заявиха, че продължават да се обичат много, но са решили съзнателно да се „разединят“. По този начин те въведоха новия термин „uncoupling“, който е един по-дипломатичен вариант на „разделят“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
да не се окаже накрая, че не са разделени
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар