IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на Брад Пит са дизайнери на тениските му

10 юни 2014 07 07

Звездата носи тишърти с рисунки на децата му

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Брад Пит винаги е бил в челните редици на най-модерните знаменитости. Феновете му копират стила му още от времето на хита му "Легенди за страстта", когато ходеше с дълга коса на опашка, та до преди месеци, когато заради последния си филм беше обръснал половината си глава в нацистка прическа.

Най-новата модна прищявка на Брад е да носи тениски, създадени по проект на някое от неговите шест деца. Вчера той се появи на летището в Лос Анджелис облечен с тишърт с графична щампа на детска рисунка, която според журналистите е дело на някой от наследниците му и по-точно на някой от близнаците Вивиан и Нокс.

Наскоро годеницата на звездата -  Анджелина Джоли се появи на премиерата на филма си "Господарка на злото" с пръстен, създаден от сина ѝ Нокс, специално за Деня на майката.

Джоли и Пит отдавна говорят за това, че обичат да насърчават творческите заложби на децата си. Анджи каза пред списание People, че другият ѝ син Пакс ѝ е подарил риза с Гуфи, а дъщеря ѝ Вивиан ѝ е направила корона и тя ги носела редовно у дома си.

Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Edna ( преди 9 години )
Моля ви се, това, че децата са му нарисували тениската не ги прави ДИЗАЙНЕРИ. Както и вас тракането по клавиатурата на *** текстове с *** снимки не ви прави журналисти.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )