IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейк Гиленхал и Рейчъл Макадамс излязоха на среща

10 юни 2014 10 34

Двамата актьори се появиха заедно на боксов мач

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Джейк Гиленхал и Рейчъл Макадамс се появиха заедно на боксов мач в Ню Йорк (за световната титла при професионалистите). Става въпрос за двубоя между Мигел Кото и Серджио Мартинес в „Медисън Скуеър Гардън“, който се проведе в събота вечер (7 юни).

Интересното е, че актьорската двойка пристигна с една кола и двамата седяха един до друг в публиката. В момента Джейк се готви за предстоящата си роля на боксьор в драмата „Southpaw“ и вероятно затова е проявил интерес към спортната среща. В същия филм участва и 35-годишната звезда от „Тетрадката“ и бивша любима на Райън Гослинг.

Джейк и Рейчъл бяха забелязани за първи път заедно миналата седмица на вечеря в Питсбърг, където трябва да започнат снимките на въпросната лента. По-интересното в случая е дали професионалните отношения на двамата не са започнали да преминават в романтични, както се твърди в жълтите медии.

Наскоро 33-годишният Гиленхал се раздели с модела Алиша Милър, а Рейчъл не е имала сериозен приятел, откакто скъса с актьора Майкъл Шийн преди повече от година. В миналото Джейк е имал връзки с актрисите Рийз Уидърспун и Кирстен Дънст, както и с певицата Тейлър Суифт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )