IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерите на Наско и Илиана не съжаляват, че са останали в България

11 юни 2014 08 35

Славея и Виолета Сиракови дават ново интервю

Снимка: LOVE style

Снимка: LOVE style

В новия брой на списание LOVE style можете да прочетете интервю с дъщерите на спортното семейство Илиана Раева и Наско Сираков – Славея и Виолета. За първи път по-малката Виолета признава, че вече сериозно се замисля за бебе. С нея и с баща й е свързан и един от тежките периоди в живота на фамилията, когато дори се налага Ванга да им помогне. Виолета разкрива още как е набила едно момче само защото е псувало баща й пред нея.

Славея пък признава, че не съжалява, че се е върнала в България. „Въпреки че доста ме поочукаха, никога не съм губила вяра в хората“, казва тя пред изданието.

Илиана Раева разкрива, че съпругът й Наско Сираков, с когото са заедно вече повече от 30 години, е плакал пред нея само четири пъти.

„Единият път беше, когато почина баща му, а другият след като го купиха в „Реал Сарагоса“, казва златното момиче на художествената гимнастика. „Тогава се наложи да го оперират в Холандия, а болките му бяха чудовищни. Има и още два пъти, но те са много лични.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )