IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес е готова за нов мъж

12 юни 2014 06 56

Певицата наскоро се раздели с Каспър Смарт

Дженифър Лопес; Снимка: Reuters

Дженифър Лопес; Снимка: Reuters

Дженифър Лопес е известна със своята богата любовна история. Латино кръвта на певицата не я оставя за дълго при един мъж, тъй като тя постоянно е в търсене на голямата любов. Както се оказа, Джей Ло не я е намерила и в лицето на Каспър Смарт.

Сега Дженифър е готова за нов мъж – успешен и по-зрял. Певицата и танцьорът Каспър се разделиха наскоро, след като имаха връзка в продължение на две години и половина.

Случилото се с 27-годишния Смарт явно не е отказало Джей Ло от любовта и тя вече иска да намери следващия мъж на мечтите си.

Източник издаде пред PEOPLE: „Дженифър вече говори за срещи“. Сега обаче звездата „иска да започне отношения с по-възрастен мъж с изградена кариера“. Певицата има три брака зад гърба си, както и връзки с известни имена от шоубизнеса като Пи Диди и Бен Афлек.

По-рано тази година Джей Ло призна, че не обича да бъде сама и предпочита винаги да има някого до себе си. Въпреки скандала с Каспър Смарт, изглежда певицата не таи лоши чувства към него.

Преди няколко дни близки до вече бившата двойка споделиха, че Дженифър е позволила на танцьора да задържи всички скъпи подаръци, които му е правила през годините.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )