IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Бар Рафаели я заряза заради Мик Джагър

12 юни 2014 07 23

... а двамата бяха пред годеж

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гаджето на топмодела Бар Рафаели – Ади Езра я е зарязал. след като той я е обвинил, че е танцувала прекалено освободено с Мик Джагър след концерта на Ролинг Стоунс в Тел Авив миналата сряда.

29-годишната Бар имаше връзка с израелския бизнесмен Ездра от близо две години и дори вече коментираше в интервютата си темата „брак и деца“. Според слуховете обаче, ревнивият Ади я е издърпал грубо от дансинга, докато тя танцувала с прословутия 70-годишен женкар Мик и не само е съсипал вечерта им, но е прекратил и връзката им.

Наскоро Рафаели, която е ексгадже на Леонардо ди Каприо, се върна от романтична почивка в Тайланд с Езра и израелските издания съобщиха, че двамата са пред годеж.

В деня след случката русата красавица отлетяла за Лос Анджелис, придружена от баща си Рафаел и по-малкия си брат. Триото е присъствало на събитие, организирано от еврейската фондация „Салют“.

През май месец тя каза в списание Hello! следното: „В момента имам връзка с много специален човек . Аз съм романтичка и не се притеснявам да казвам „обичам те“.“

Снимка: Twitter

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )