IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев излиза с Джеймс Марсдън?

13 юни 2014 07 24

Двамата актьори са видени да се целуват в караоке бар

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Звездата от сериала „Дневниците на вампира“ Нина Добрев е забелязана да се целува с актьора Джеймс Марсдън в караоке бар в Ню Орлиънс, Луизиана. Според очевидците 25-годишната актриса от български произход не се е откъснала от обятията на 40-годишния Джеймс цяла вечер. „Двамата се целуваха много повече, отколкото изобщо пяха. Изглеждаха доста влюбени и погълнати един от друг“, твърди източник пред Hollywood Life.

Нина скъса със своя колега от вампирското шоу Иън Сомърхолдър миналата пролет, след като двамата бяха заедно цели три години. Докато феновете ѝ все още се надяват тя и Иън да се съберат, Добрев явно вече е готова да замени Сомърхолдър с друг красив и секси холивудски актьор, какъвто е Марсдън.

Друг източник твърди следното: „Нина отдавна смята Джеймс за много горещ. Двамата са се срещали и преди време, но едва наскоро се запознаха и веднага започнаха да флиртуват.“ Нина преди време разкри, че е старомодна, когато става въпрос за запознанства с мъже и, че не е момиче за една нощ, а държи на сериозните връзки.

Колкото до хубавеца Джеймс – той се разведе през 2011 г. и е баща на три деца.

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )