IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Харисън Форд пострада лошо при злополука

15 юни 2014 10 40

Кракът на актьора е смазан от врата по време на снимки

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Харисън Форд пострада лошо по време на снимки на новия филм „Междузвездни войни: Епизод VII“. След злополуката с актьора, който играе Хан Соло, целият екип на филма е поставил под съмнение безопасността на снимачната площадка. Харисън е бил смазан от хидравлична врата (вратата на космическия кораб) и според британските медии е с много по-сериозни наранявания, отколкото твърдят от продукцията.

71-годишната звезда е приета в болница в Оксфорд, Бъкингамшир в петък (12 юни) уж само с фрактура на глезена. Съпругата му Калиста Флокхарт обаче, е пристигнала от САЩ в Англия по спешност и затова медиите на Острова подозират, че Форд има по-лоши наранявания.

Режисьорът на филма Джей Джей Абрамс в момента се опитвал да успокои звездите на лентата, сред които са Анди Съркис, Лупита Нионго, Кари Фишър и Марк Хамил, като им е обещал да бъдат предприети незабавни действия, за да се избегнат по-нататъшни инциденти.
Междувременно не е ясно кога ще продължат снимките на последната част от научнофантастичната класика, чиято продукция ще струва над 150 милиона британски паунда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )