IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу и Крис Мартин отлагат развода

16 юни 2014 10 39

Дали двамата няма да се съберат отново?

Гуинет и Крис; Снимка: Instagram

Гуинет и Крис; Снимка: Instagram

Широко дискутираната раздяла между Гуинет Полтроу и Крис Мартин изглежда няма да завърши с развод или поне не все още. Говори се, че актрисата и певецът са решили да отложат официалния край на брака си и да дадат един последен шанс на 10-годишната си семейна връзка.

Източник сподели пред Daily Mirror: „Вярно е, че имат проблеми, но по възможно най-странния начин тяхната раздяла е освободила напрежението от тях. Крис все още живее с Гуинет, те са страхотни заедно и тя все още носи халката си“.

Може би някои от „основните правила“, наложени от актрисата, са повлияли на решението на двойката да не се развежда. Гуинет настоявала тя и Крис все още да не се срещат с други хора, да се уважават, да правят всичко за двете си деца и да комуникират помежду си.

Приближени до звездната двойка твърдят, че никой няма да се изненада, ако Гуинет и Крис се съберат отново. Междувременно двамата дадоха повод за подобни съмнения, след като миналия уикенд бяха забелязани заедно и то в много добро настроение.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )