IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Брук била в шок от предложението за брак на гаджето си

17 юни 2014 06 01

Предложила му да си върне думите назад

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Британският модел Кели Брук разкри детайли от предложението за брак, което получи на 14 март от половинката си Дейвид Макинтош само три месеца, след като се запозна с него на новогодишно парти.

„Видях този прекрасен диамантен пръстен и първата ми реакция беше: „Сигурен ли си?“. След като ме увери, че е сигурен, казах: „Разбира се, че ще се омъжа за теб“. Той сложи пръстена на ръката ми и ме целуна. Беше толкова истинско“, сподели хубавицата пред сп. Hallo.

„Ако трябва да бъда честна, мисля, че и двамата бяхме изненадани колко бързо се развиха нещата помежду ни. Но досега не съм срещала мъж като Дейвид. Изглежда много скоро да планирам сватба, но няма за къде да чакам, защото в ума ми всичко е фантастично и няма причина да се бавя. Не съм смятала, че ще бъда от тези момичета, които мечтаят за огромни рокли, но сега искам най-голямата и разкошна рокля на света“, добави чаровната брюнетка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )