IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли иска намибийско гражданство?

19 юни 2014 12 09

Актрисата роди първото си дете в Намибия

Анджелина Джоли; Снимка: Reuters

Анджелина Джоли; Снимка: Reuters

Анджелина Джоли иска да стане гражданка на Намибия. Желанието на актрисата е свързано с ордена, с който наскоро кралица Елизабет удостои холивудската звезда. Проблемът е, че Анджелина не може да използва придобитата титла, тъй като е американска гражданка.

Намибия обаче е част от Британската общност, ето защо ако актрисата стане нейна гражданка, ще може да нарича себе си „почетна дама“. Според звездата от „Господарка на злото“ титлата би ѝ помогнала в благотворителните дейности, които развива.

Анджелина има тесни връзки с африканската държава, тъй като именно в Намибия тя роди първата си дъщеря през 2006 година. Осемгодишната Шайло е първото биологично дете на Джоли и Брад Пит и има паспорт, издаден от страната.

От посолството на Намибия споделят, че ще се радват да разгледат молбата на холивудската актриса. Представител заяви: „Ние ще приветстваме Анджелина Джоли да подаде молба за гражданство, както всеки друг“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

JP ( преди 9 години )
Не виждам защо трябва да се е побъркала... Жената се занимава с благотворителност.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
пепи ( преди 9 години )