IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян е строга майка

20 юни 2014 07 00

Риалити звездата има стриктни правила

Норт и Ким; Снимка: Splash News

Норт и Ким; Снимка: Splash News

Ким Кардашян признава, че е строга майка. 33-годишната риалити звезда споделя, че следва някои стриктни правила по отношение на 12-месечната си дъщеря Норт.

Оказва се, Ким не позволява на детето си да спи в леглото им с Кание, за разлика от сестра си Кортни, която прави точно това със своите наследници.

В интервю Ким поясни: „Аз съм строга майка. Аз съм забавна и обичам да си играя с детето, но съм много стриктна, когато става въпрос за времето за сън. Норт спи в собственото си детско легло“. Изключение риалити звездата прави само понякога и то през уикендите.

Съпругата на Кание Уест сподели още, че двамата с любимия ѝ планират да имат поне още едно дете, защото искат Норт да има братче или сестриче. Ким, която има петима братя и сестри, харесва големите семейства, но все пак не е сигурна дали би искала толкова много наследници.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

мм ( преди 9 години )
Винаги ми е било интересно с какво тази жена привлича вниманието на всички. Но явно го прави, щом всеки ден всички сайтове пишат по някоя празна откъм съдържание статия за нея...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Аз ( преди 9 години )
Имам близнаци и от първата седмица спат в отделна стая. Мои колежки до 5 г. възраст не могат да изкарат децата от спалнот им легло и са пренудени да спят с децата си, а мъжете им в друга стая. Не искам нещо такова да доведе до отчуждаване със съпруга ми и едновременно с това липса на възможност да се наспиш, след като деня ти е толкова натоварен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
мисля, че е доста рано да спят отделно
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар