IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Патинсън не си спомнял живота преди славата

23 юни 2014 06 00

Сега му било много лесно

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Робърт Патинсън, който се превърна в звезда покрай ролята си в „Здрач”, разкри, че му трябвало доста време, за да свикне със славата, но сега вече нямал проблеми с нея.

„В началото ми беше трудно, защото животът ми наистина се промени и не можех да правя много от нещата, които бях свикнал. Но след като веднъж минах през това преди година-две и вече приех, че животът ми е различен, дори не мога да си спомня какво е било преди да бъда известен”, каза 28-годишният актьор.

Въпреки тежката си раздяла с Кристен Стюарт, която му изневери с режисьора Рупърт Сандърс през 2012 г., Робърт е щастлив с живота си и дори се говори, че има нова приятелка в лицето на Имоген Кер. Актьорът издаде, че не е посещавал терапевт след раздялата с колежката си и че дори не е изпадал в някаква сериозна депресия.

„Говорих с много хора за случилото се и не знам... Харесвам своето безпокойство и по някакъв забавен начин ми допада това, че в живота ми има върхове и спадове. Късметлия съм, че депресията никога не ме обзема за дълго“, обясни актьорът пред в. Telegraph.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
То пък неговото една слава... Да не е Шон Конъри?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар