IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит купи нов мотор на каскадьор

24 юни 2014 06 00

Щедростта на актьора няма граници

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брад Пит не се поколеба да плати 37 000 долара за мотор, който подари на свой приятел каскадьор. Актьорът веднага издирил редкия 1936 Harley-Davidson VLD, когато разбрал, че негов другар е загубил своя след пожар в дома си.

„Мъжът има няколко мотора, но този беше неговото бебче и понеже не беше уличен мотор, той не му бе направил застраховка”, сподели източник пред National Enquirer.

„Така че Брад веднага се впусна да търси возилото и най-накрая намери едно в Германия. Той бързо написа чек и го изпрати на покрусения каскадьор с бележка, в която му казва, че е искал да помогне, знаейки колко държи на загубения мотор“, добави още информаторът.

Щедростта на Пит е пословична и дори наскоро синът на Клинт Истууд, с когото участва в продукцията „Fury“ го похвали публично за нея.

„Брад е мил и скромен човек, което е най-важното на този свят, Той е невероятен актьор и е проактивен и готов на всичко, за да се случат нещата“, каза Скот Истууд.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )