IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарапова намеква, че мисли за семейство с Григор Димитров

24 юни 2014 13 42

Мария сподели плановете си за бъдещето след тениса

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тенис звездата Мария Шарапова сподели с вестник Daily Mail следното: „Бих искала да играя тенис толкова дълго, колкото мога, но създаването на семейство е наистина важно за мен.“ Вече за никого не е тайна, че руската спортистка излиза от близо две години с най-добрия български тенисист – Григор Димитров, така че под създаване на семейство най-вероятно има предвид точно с него.

Маша вече е на 27 години, а наскоро спечели своята седма титла от Големия шлем, взимайки купата на „Ролан гарос“. Тези дни тя започва да се състезава на „Уимбълдън“, но изглежда се вълнува не само от евентуалната си осма титла, но и от бъдещето си след тениса.

В момента дългокраката блондинка е класирана под № 5 в Световната тенис асоциация, а 23-годишният Гришо е под № 13 при мъжете. Говорейки за подготовката си за големи турнири, Мария каза: „Всеки турнир е възможност, но Големия шлем изисква много подготовка и усилена работа. Аз тренирам толкова, колкото мога и поддържам една добра диета, за да съм здрава. Психиката също е важна.“

Освен че е топ атлет, Шарапова печели милионите си от рекламни договори с Nike, Prince и Canon. Тя има и собствена линия с бонбони – Sugarpova, а освен това е посланик на автомобилната марка Porsche, както и на минералната вода Evian.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Гришо си е под номер 13 в ранглистата, просто на Уимбълдън е поставен под номер 11, след като Дел Потро е контузен и не играе, а Гулбис остава за Григор, защото няма достатъчно успехи на трева през последните мисля, че 2 години. Основната схема на Уимбълдън се определя от схема, в зависимост от успехите на Уимбълдън от предходните 2 години, както и от успехите на турнирите на трева през последните 2 години.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
TheLittleAngel ( преди 9 години )
Гришо вече е под 11 в световната ранглиста! Поправете си статията!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
биха имали страхотно семейство!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар