IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли все още няма да се пенсионира

25 юни 2014 06 38

Актрисата ще избира по-внимателно ролите си

Анджелина Джоли; Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли; Снимка: Getty Images

Една добра новина за почитателите на Анджелина Джоли – тя няма намерение да се пенсионира „напълно“. По-рано актрисата намекна, че смята да спре да се снима във филми, за да наблегне на другите си страсти като режисирането.

Оказва се, че Анджелина ще продължи да участва във филмови проекти, но ще бъде много по-селективна относно ролите, които приема.

38-годишната звезда заяви пред репортери по време на пресконференция в Япония: „Аз не се пенсионирам напълно, но ще се фокусирам повече върху моето писане, режисурата и хуманитарната ми работа. Ще правя много по-малко филми и ще ги подбирам по-внимателно“.

По-рано този месец годеницата на Брад Пит сподели, че може би ролята ѝ на Клеопатра ще бъде последното ѝ участие във филм. За щастие на многобройните фенове на актрисата, явно тя ще се появява и в други филми в бъдеще. Анджелина обаче е твърдо решена да се занимава повече с хуманитарни дейности, за които дори беше отличена от кралица Елизабет.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Ами, да ги избира, защото напоследък никакви хубави филми не прави
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар