IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Теру описа Анистън с думата „разкошна“

25 юни 2014 06 59

Джъстин каза, че би взел Джен със себе си в отвъдното

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Джъстин Теру каза, че единственото нещо, без което не може да живее, е неговата годеница Дженифър Анистън. 42-годишният актьор, който е звезда в новия сериал на HBO „The Leftovers“ каза на премиерата на шоуто в понеделник вечер, че ако по някаква свръхестествена причина му се наложи да изчезне от нашия свят, ще трябва да вземе и своята любима със себе си.

Всъщност в 10-серийната поредица се разказва точно за хора, които изчезват безследно при необясними мистериозни обстоятелства, а Джъстин е в ролята на полицая, който трябва да разплете загадката.

Теру сподели пред списание People следното: „Това, което бих искал да взема със себе си, дори и в отвъдното е... Джен. Тя е разкошна! Ако не успея да я взема, то ще трябва да се върна за нея със сигурност.“

Двойката не се беше появявала заедно на официално събитие от септември 2013-та и логично в медиите циркулираха слуховете, че двамата са по-скоро пред раздяла, а не пред сключването на брак. 45-годишната актриса обаче показа, че е все така влюбена в своя годеник и че двамата са много щастливи заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )