IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм и Том Круз били забелязани в лондонски пъб

25 юни 2014 10 13

Звездите смаяли редовните посетители на заведението

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дейвид Бекъм и Том Круз се познават от 2003 година, а от 2007 година стават близки приятели. Преди време футболната звезда дори сподели, че редовно е гледал филми в дома на актьора, докато живеел в САЩ.

Явно приятелството между двамата продължава все така, имайки предвид, че в понеделник (23.06.) Дейвид и Том смаяха посетителите на пъб в Нотинг Хил, Лондон. Двамата се появили във видимо добро настроение в заведението.

Те избрали да се срещнат не в някой скъп и луксозен ресторант, а в уютен ирландски пъб. Приятелите се насладили на по едно питие, като през това време приятно изненадали съседите им по маси.

Една от свидетелките на име Лиса Фрейд публикува снимка на Дейвид и Том в социалната мрежа Instagram, и сподели, че „не може да повярва“ на очите си. От кадъра личи, че двамата са си поделили бутилка червено вино, а Бекъм е решил да се наслади и на една чаша бира.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Pet ( преди 9 години )
Защо ми се струва, че има и друга бутилка освен червено вино,водка или джин е?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
Жалко, че не съм сред посетителите
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар