IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лана Дел Рей вече не крие италианското си гадже

2 юли 2014 07 11

В момента певицата и новият ѝ любим са на почивка в Портофино

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Лана Дел Рей потвърди връзката си с фотографа Франческо Карозини. Американската певица се раздели само преди няколко седмици с годеника си Бари-Джеймс О'Нийл, от шотландската група „Kassidy“, но очевидно вече е намерила любовта отново в лицето на горещия италианец.

28-годишната звезда в момента е на романтично пътешествие в курортното градче Портофино заедно с Карозини, който е син на главната редакторка на Vogue, Италия – Франка Созани.

Влюбената двойка не спря да се гушка, въпреки наличието на папараците. Близък на Дел Рей е казал пред списание Us Weekly, че тя и Франческо се виждат от около един месец. Самата Лана потвърди преди няколко дни в интервю за вестник „Гардиън“, че наистина вече не е сгодена. Тя каза:

„Няма да обяснявам подробно, но наистина вече съм свободна жена. Това беше трудно решение, но ще видим какво ще стане в бъдеще. С Бари минахме по труден път заедно. Той е наистина тъмен герой.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
доста зле изглежда на тази снимка
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар