IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни иска Лана Дел Рей да пее на сватбата му

4 юли 2014 05 19

Годеницата му била нейна фенка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джордж Клуни вече се е свързал с мениджърите на Лана Дел Рей, тъй като иска тя да пее на сватбата му с Амал Аламудин през септември. Актьорът искал да зарадва своята бъдеща булка, която е голяма фенка на певицата.

„Амал много харесва Лана, което накара Джордж да обмисли вероятността да я наеме за сватбата им в Италия през септември“, каза източник пред Female First.

За Дел Рей това няма да е първи подобен ангажимент, тъй като тя вече пя на венчавката на Ким Кардашян и Кание Уест през май тази година.

„За разлика от Ким, Джордж не познава лично Лана, така че вероятно ще трябва да ѝ плати тлъст хонорар. Но за него парите не са проблем. Той ще плати колкото трябва, за да направи бъдещата си съпруга щастлива“, добави източникът.

Дел Рей все още не е отговорила на предложението на Клуни. Тя се тревожи, че подобни изяви може да нарушат имиджа ѝ и да я превърнат в сватбена певица.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
супер, и аз много я харесвам, и бих се радвала да пее на моята сватба!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар