IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Амал не е впечатлена от Джордж Клуни

7 юли 2014 13 42

Г-жа Аламудин не била във възторг от холивудския годеник на дъщеря си

Годеницата на Клуни - Амал; Снимка: Splash News

Годеницата на Клуни - Амал; Снимка: Splash News

Повечето майки ще крещят от щастие, ако дъщеря им се сгоди за Джордж Клуни, но не е такъв случаят с майката на годеницата на звездата – Амал Аламудин.

Госпожата изобщо не била впечатлена от избора на дъщеря си и смятала, че Амал би могла да си намери и по-подходящ съпруг. 36-годишната Амал, която е изтъкната адвокатка по човешки права в Лондон, е от ливански произход. Тя е родена в Бейрут, в изключително богато и уважавано семейство, а родителите ѝ са част от секта на друзите, средновековна издънка на исляма. Хората от въпросната секта по принцип не се женят за аутсайдери, какъвто в случая е Клуни.

Зашеметяващата Амал запозна майка си Бария и баща си Рамзи Аламудин с Джордж миналия месец, като фамилията ѝ посети актьора в неговото имение на езерото Комо. Клуни, който е един от най-перспективните ергени в света, пък доведе на семейната сбирка своите родители Ник и Нина Клуни.

„Може би си мислите, че Амал е ударила джакпота с Джордж Клуни, но Бария изобщо не е щастлива. Тя вярва, че Амал може да направи и по-добър избор за съпруг“, казва близък до адвокатката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

=/= ( преди 9 години )
ne gi poznavam horata , jelaia im 6tastie . az si 4akam samo liubimia 4ovek za savsem li4en brak
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )