IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клуни нямал религиозни драми с бъдещата си тъща

10 юли 2014 06 04

Актьорът опроверга историята на светски таблоид

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Джордж Клуни адски се ядосал на историята, че тъща му е против брака му по религиозни причини. Според британски таблоид Бария Аламудин настоявала дъщеря ѝ да се венчае за мъж, който е към сектата на друзите, към която принадлежи и нейното семейство. Актьорът обаче твърди, че тази история е пълна измислица и се почувства длъжен да разкрие истината.

„Рядко отговарям на таблоиди, освен ако не е намесен и друг човек и животът или благополучието му не е в опасност. Daily Mail пусна една напълно изфабрикувана история затова, че майката на годеницата ми е против брака ни по религиозни причини. В нея се казва, че майката на Амал е споделила пред половин Бейрут, че е против брака ни.

 

Медията пише, че бракът ни е подигравка с традициите на друзите и че може да доведе до смъртта на булката. Нека повторя – до смъртта на булката. Първо, нищо от тази история не е вярно.

Майката на Амал няма нищо общо с обществото на друзите и не е стъпвала в Бейрут още отпреди да започна да излизам с Амал. Тази лъжа включва по-големи проблеми. Много е безотговорно да се използват религиозни различия, където те липсват, и е най-малкото небрежно и опасно. Имаме роднини по целия свят и идеята, че някой може да разпали част от света с подобни твърдения, за да продава по-голям тираж, трябва да подлежи на наказателна отговорност“, обясни Клуни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )