IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черил Коул се омъжи отново

14 юли 2014 06 35

Певицата сподели новината в социалната мрежа

Черил и Жан-Бернар; Снимка: Instagram

Черил и Жан-Бернар; Снимка: Instagram

Черил Коул призна, че се е омъжила за втори път. Красавицата сключила брак с френския си приятел Жан-Бернар Фернандес-Версини по време на тайна церемония в островната държава Сейнт Винсент и Гренадини. Сватбата се състояла преди седмица на остров Мюстик.

Черил и Жан-Бернар имат връзка само от три месеца, но явно са решили, че любовта им е достатъчно силна, за да искат да прекарат остатъка от живота си заедно. Източник сподели, че двойката е разменила сватбените си обети само пред четирима гости, включително и майката на певицата.

31-годишната Черил сама призна за щастливото събитие, публикувайки снимка в социалната мрежа. На нея се вижда венчалната халка на красавицата.

Към кадъра певицата написа: „Обикновено не обсъждам личния си живот, но за да спра спекулациите, искам да споделя щастливите новини... Жан-Бернар и аз се оженихме на 07.07.2014. Щастливи сме и сме развълнувани да продължим напред заедно“.

Снимка: Facebook

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )