IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Бел не може да се фокусира върху бременността си

17 юли 2014 09 17

Тя е прекалено заета да гледа 15-месечната си дъщеря

Кристен Бел; Снимка: Getty Images

Кристен Бел; Снимка: Getty Images

Кристен Бел не успява да се съсредоточи върху своята втора бременност. 33-годишната актриса, която наскоро обяви, че очаква второ дете от съпруга си Дакс Шепард, призна, че е твърде заета с оглеждането на своята дъщеря и няма време да мисли за имена на бъдещото си дете.

Филмовата звезда сподели пред списание PEOPLE: „Трудно е да откъсна вниманието си от нея (15-месечната си дъщеря) и да мисля за второто бебе, макар че то е тук и расте“.

Кристен призна още, че дъщеря ѝ обича нейните телевизионни изяви. Актрисата споделя също така, че обича ролята си на майка и това да наблюдава как детето ѝ изследва света.

„Никога не съм била толкова заинтересована от нещо друго през целия си живот. Чувала съм родители да казват, че когато се появи второ бебе, любовта им не се разделя, а се умножава. Така че вярвам, че това ще се случи и с мен“, твърди още чаровната блондинка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
ами, така поне по-бързо щ мине времето
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар