IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черил Коул все още не е омъжена официално

19 юли 2014 06 15

Длъжностните лица имали проблем с имената на съпруга ѝ

Черил и Жан-Бернар; Снимка: Instagram

Черил и Жан-Бернар; Снимка: Instagram

Бракът на Черил Коул и Жан-Бернар Фернандес-Версини все още не е узаконен официално. Само преди дни британската певица направи разкритие, че е казала „да“ на своя любим, с когото има връзка едва от три месеца.

Оказва се обаче, че бракът между 31-годишната Черил и французина все още не е влязъл в регистрите. Двамата се обвързаха по време на тайна церемония на остров Мюстик.

Според представител на Департамента на карибските раждания, бракове и смъртни случаи в Кингстаун проблемът с регистрирането на брака на Черил и Жан-Бернар идва от факта, че ресторантьорът е записал твърде много имена в документите (Jean-Bernard Justin Antoine Aime Bastien Thierry).

Чиновник от местната служба разкри пред вестник Sun, че младоженците трябва да споделят как точно се изписват имената на французина, за да могат брачните документи да бъдат обработени и бракът да се регистрира.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари