IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким и Кание наели двойничка на дъщеря им

21 юли 2014 12 00

За целта били организирани прослушвания

Норт и Ким; Снимка: Splash News

Норт и Ким; Снимка: Splash News

Наскоро Ким Кардашян и Кание Уест признаха, че вече правят опити за второ бебе и че много биха желали да се сдобият с момче. Сега обаче вниманието на родителите е съсредоточено само и единствено върху тяхната 13-месечна дъщеря Норт, която искат да опазят с цената на всичко.

Звездните съпрузи дори наели двойничка на своето дете, за да гарантират нейната сигурност. Заради това „удоволствие“ обаче Ким и Кание се разделили с рекордната сума от 500 000 долара.

Двамата били много загрижени заради вниманието, което Норт получавала от фотографите и решили да вземат драстични мерки, за да може дъщеря им и нейната бавачка да излизат незабелязано.

Новината за двойничката на малката госпожица Уест споделил източник пред британското списание Grazia. Той признал: „Ким и Кание наеха момиче, досущ като Норт, за да я предпазят от папараците. Имаше прослушвания, проведени в Ел Ей с помощта на специализирана агенция. Накрая те открили дете, автентично копие на дъщеря им“.

Риалити звездата и съпругът ѝ наели освен двойничка на своята наследничка и жена, която много прилича на нейната бавачка. Норт обаче не е първото дете на известни родители, което се сдобива с двойничка. Миналата година стана ясно, че дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз – Сури, също има своя „заместничка“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

TheLittleAngel ( преди 9 години )
До Фифи: За пари, за какво друго? Някои хора са готови да направят много неща за пари-
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Фифи ( преди 9 години )
Много ми е чудно що за болен мозък ще си даде детето, за да е двойник на някакво селебрити??? Тоя свят наистина изтрещя напълно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар