IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робин Тик и Пола Патън продават къщата си

23 юли 2014 12 00

Двамата не са се виждали от месеци

Робин и Пола, когато още бяха щастлива двойка; Снимка: Reuters

Робин и Пола, когато още бяха щастлива двойка; Снимка: Reuters

Изглежда няма никакъв шанс Робин Тик и Пола Патън да се съберат отново. Двамата се разделиха през месец февруари тази година, след като стана ясно, че певецът е изневерявал на съпругата си. Доказателство за това, че раздялата им е окончателна, е фактът, че Робин и Пола продават своята къща.

Двойката, която има осемгодишен брак зад гърба си, е пуснала за продажба вече бившия си дом в Лос Анджелис за сумата от 2,9 милиона долара. Къщата разполага с три спални и била купена от бащата на музикалната звезда, Алън Тик, още през 1990 година.

След сватбата на певеца и актрисата през 2005 година, двамата заживели заедно там. В момента едната спалня се използва като звукозаписно студио от Робин. Имотът разполага още с басейн, спа център и малък двор с впечатляваща гледка към центъра на Лос Анджелис.

Решението за продажбата на къщата идва след месеци отчаяни опити от страна на Тик да си върне съпругата. Той дори нарече новия си албум „Пола“. Въпреки това обаче актрисата, която има четиригодишен син от съпруга си, е категорична, че всички негови усилия са загуба на време.

Наскоро стана ясно, че двамата не са се виждали повече от четири месеца. Може би Робин се е примирил с раздялата, тъй като заяви, че е готов да бъде приятел с Пола в бъдеще.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
nito se interesuvam ot kliuki za nepoznati hora , nito se mesia na niakogo za ne6to
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
ами... и това се случва в живота
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар