IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу и Крис Мартин са на „брачна пробация“

24 юли 2014 12 37

Дали двамата няма отново да се съберат?

Гуинет и Крис; Снимка: Instagram

Гуинет и Крис; Снимка: Instagram

Гуинет Полтроу и Крис Мартин успяха да шокират почитателите си, когато обявиха своята раздяла. Изглежда обаче за брака им все още има шанс, тъй като в последно време двамата отново са станали по-близки.

Говори се, че актрисата и певецът са си дали 12-месечна „брачна пробация“, за да видят дали връзката им отново ще потръгне. Двамата обявиха, че се разделят през месец март тази година, но явно не са готови да захвърлят с лека ръка своя 10-годишен брак.

Източник издаде пред списание Grazia: „Всичко е добре. Нещата между тях са по-добре, отколкото са били от години. Каналите за комуникация са добри и наистина отворени. Те все още имат да извървяват дълъг път, но решиха, че имат много за губене, за да не направят още един опит“.

Изглежда развръзката между Гуинет и Крис може да се окаже щастлива. За да подпомогнат брака си, двамата са наели „сърдечния лечител“ Блеър Алисън, която описва себе си като „духовен учител, брачен и семеен терапевт, любовен експерт и мечтател“. Дали тя ще им помогне, предстои да разберем.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
би било хубаво, ако се съберат отново! дано тези години заедно не отидат на вятъра
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар