IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Родителите на Кара Делевин ѝ казали да се изнесе в свой дом

25 юли 2014 07 45

Досега моделът винаги е живяла със своето семейство

Кара Делевин; Снимка: Getty Images

Кара Делевин; Снимка: Getty Images

Родителите на Кара Делевин ѝ казали, че е време тя да се изнесе и да заживее сама. Супермоделът трябва да си намери ново място за живеене, тъй като майка ѝ и баща ѝ продават своето огромно имение в Лондон, за да се преместят в по-малка къща.

Източник сподели пред вестник Sun: „Кара винаги е живяла вкъщи и се разбира много добре с родителите си, така че за нея няма смисъл да се изнася. Но Чарлз и Пандора (майката и бащата на модела) продават дома си, за да купят по-малък сега, когато децата им са пораснали“.

Всъщност една от причините, заради които Делевин не може да продължи да живее със своето семейство е фактът, че в новата им къща няма да има място за нейния огромен и постоянно нарастващ гардероб.

По тази причина Кара вече се е заела с търсенето на своето първо самостоятелно жилище в Лондон, което трябва да бъде „просторно и тихо“. Говори се, че бюджетът на модела е около 1,25 милиона паунда, а нейната сестра ще ѝ помага в търсенето на подходяща къща.

Източник издаде: „Попи ѝ помага с огледите. Тя иска пространство, неприкосновеност на личния живот и някое тихо място, така че да не пречи на съседите си с цялото внимание, което привлича“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари