IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира отново е бременна

28 юли 2014 06 47

Слуховете около певицата се оказаха верни

Шакира със сина си Милан на финала на световното по футбол; Снимка: Getty Images

Шакира със сина си Милан на финала на световното по футбол; Снимка: Getty Images

Преди десетина дни се заговори, че Шакира и любимият ѝ Жерар Пике ще стават родители за втори път. Ето, че предположението е потвърдено и вече е ясно, че певицата и футболистът наистина очакват своето второ дете.

Шакира и Жерар вече се радват на 19-месечния си син Милан, но са много развълнувани, че отново ще стават родители. Очаква се музикалната звезда да роди по-късно тази година.

Колумбийският певец и близък приятел на Шакира, Карлос Вивес, сподели пред Fox News Latino: „Да, тя е бременна и е много щастлива“.

Всъщност за пръв път се заговори, че звездата може би е бременна, след като се появи в необичаен за нейния сценичен стил тоалет по време на финала на Световното първенство по футбол в Рио де Жанейро, Бразилия (на 13 юли).

Шакира и Жерар все още не са потвърдили новината официално, но вече се говори, че този път двойката ще се сдобие с момиче. Двамата са заедно от 2010 година, а певицата наскоро сподели, че винаги е искала да има голямо семейство.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари