IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фолкпевицата Рени се развежда с мъжа си?

28 юли 2014 12 14

Говори се, че има намесен трети човек

Борис и Рени; Снимка: Личен архив

Борис и Рени; Снимка: Личен архив

Звездата на българския и сръбския фолк – Рени, която от две години живее в Израел, се е разделила със съпруга си Борис. Според слуховете бащата на двамата ѝ синове има извънбрачна връзка с далеч по-млада от него жена и бракът му с певицата е пред разпад.

Говори се, че отношенията между Рени и шест години по-младия ѝ съпруг са доста обтегнати. Осведомени източници твърдят, че Борис неслучайно пожелал певицата и синовете му да живеят в Израел, а самият той да остане в България, за да контролира бизнеса си.

Изпълнителката обаче не спира да говори за перфектните си семейни отношения и да демонстрира разбирателство между нея и половинката ѝ. За съжаление всичко това може би ще се окаже измама. По-осведомените столичани дори знаят името на жената, опитваща се да разбие семейството на Рени.

Слуховете за раздялата се разчули, след като певицата се завърнала в България, за да прекара лятната си ваканция на родна земя. За да не бъде хванат в изневяра обаче, Борис решил набързо да прекрати кратката си авантюра, което разбило сърцето на любовницата му.

Изоставената госпожица изпаднала в депресия и не спирала да търси близки приятелки за съвет и опора. Те пък от своя страна били доста загрижени за психическото ѝ състояние и се чудели какво да направят, за да не посегне тя на живота си.

Рени със съпруга си и двамата им синове; Снимка: Личен архив

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Много хубава двойка са, не ми се вярва да стигнат до развод. А истината е, че във всяко семейство има кризи, някои се разпадат, но други оцеляват.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар