IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло смята, че Максим Чмерковский е секси

31 юли 2014 05 30

И все пак отрича да имат връзка

Дженифър Лопес; Снимка: Reuters

Дженифър Лопес; Снимка: Reuters

Дженифър Лопес разбира не само от музика, а и от мъже. Дамата има три брака зад гърба си, последният ѝ официално приключи тази година и доскоро ходеше с доста по-младо гадже.

След раздялата ѝ с Каспър Смарт, дивата бе свързвана с професионалния танцьор и хореограф Максим Чмерковский, но тя отрича да имат романтична връзка. И все пак Лопес не е сляпа и смята, че той е доста секси.

„Тя още не иска децата ѝ да се запознават с друг мъж. Всичко между нея и Максим е прясно. Той я попита за съвет и тя му каза, че е супер талантлив и много горещ“, разкри източник пред E! News.

 

45-годишната звезда може и да пази децата си от други мъже, но самата тя е готова за нова любов и Максим е потенциален кандидат.

„Те постоянно си пишат и се чуват и тя е отворена за срещи в момента. Дженифър още вярва в истинската любов и иска да я открие някой ден“, каза близък до Лопес.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )