IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър иска да си върне Хари Стайлс

31 юли 2014 12 40

Двамата се разделиха през месец февруари

Кендъл и Хари; Снимка: Splash News

Кендъл и Хари; Снимка: Splash News

Само преди няколко дни Кендъл Дженър бе свързана с баскетболната звезда Чандлър Парсънс. Изглежда обаче моделът все още има чувства към бившата си любов – певецът Хари Стайлс. Говори се, че Кендъл иска отново да спечели звездата от „One Direction“.

Двамата се разделиха през февруари тази година, след като излизаха в продължение на три месеца. Сега 18-годишният модел си е осигурила бекстейдж ВИП пропуски за няколко концерта на групата, в която пее Хари. По този начин тя иска да бъде по-близо до музикалната звезда, защото е решена да си го върне.

Източник заяви пред вестник Daily Star: „Няколкото пъти, в които Кендъл вижда Хари, след като се разделиха, я направиха още по-отчаяно да иска да се събере отново с него. Тя вярва, че той е Единственият и вече казва на всичките си приятели, че на двамата им е писано да бъдат заедно“.

Въпреки това приближени до модела се притесняват как ще се развият нещата. Те се опасяват, че отчаянието може да изиграе лоша шега на Кендъл и по този начин тя да отблъсне Хари още повече, вместо да го спечели обратно.

Двамата се запознават благодарение на своите мениджъри и започват да излизат през месец ноември миналата година. След три месеца двойката обяви, че се разделя заради своите натоварени графици.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )