IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад и Анджи си пишат любовни писма

1 август 2014 06 49

..., когато са далеч един от друг

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брад Пит и Анджелина Джоли запазват романтиката помежду си като си пишат любовни писма, когато са далеч един от друг. Освен това писмата им били ръкописни, а не електронни. Това разкри самата 39-годишна актриса за австралийското списание TV Week.

Анджи сподели, че миналата година с 50-годишния ѝ годеник са били разделени за няколко месеца, тъй като той снимаше филма „Fury“ в Англия, а тя беше в Австралия, където режисираше лентата „Unbroken“.

„Това, че бяхме на далечно разстояние един от друг, се оказа доста романтично по определен начин,“ казва тя. „Тогава решихме, че докато той е в Европа, а аз – на брега на Тихия океан, можем да си пишем писма, а те ни свързваха по много начини.“

Следващият филмов проект на знаменитите годеници е общ. Джоли и Пит са решили отново да работят заедно (години след филма, който ги събра – „Мистър и мисис Смит“), като лентата ще бъде драма от интимен характер и ще се снима на брега на Средиземно море и по-точно на остров Малта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
тази лудата ще подлуди и Брад!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар