IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеймс Франко се шегува със слуховете, че излиза с Лана Дел Рей

7 август 2014 13 08

Дали все пак всичко е лъжа?

лана и Джеймс; Снимка: Instagram

лана и Джеймс; Снимка: Instagram

Джеймс Франко реагира с насмешка на слуховете, че той и Лана Дел Рей са двойка. Вчера (06.08.) актьорът публикува черно-бяла снимка в Instagram, на която позира в компанията на очарователната певица. Към кадъра Джеймс написа: „Оженихме се. ПРОСТО СЕ ШЕГУВАМ!!!“.

Въпреки опровержението на актьора, 29-годишната Лана подхранва спекулациите, че двамата са най-новата звездна двойка. Милата седмица красивата певица присъствала на премиерата на филма с участието на Франко „Child of God“ в Ню Йорк.


След това Лана Дел Рей се присъединила към интимно афтърпарти в стаята на актьора в хотела Tribeca Grand. Източник сподели пред списание Us Weekly, че Джеймс Франко смята певицата за „завладяваща“ и приятелството им е на път да се превърне в нещо романтично.

Лана имаше кратък романс с фотографа на Vogue Франческо Карозини, след като се раздели с Бари-Джеймс О'Нийл, с когото излиза в продължение на три години.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )