IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Норт Уест с първа модна изява

15 август 2014 09 01

Дъщерята на Ким и Кание е само на 13 месеца

Норт Уест; Снимка: CR Fashion Book

Норт Уест; Снимка: CR Fashion Book

Ким Кардашян и Кание Уест са от хората, които искат постоянно да бъдат в центъра на вниманието и които държат винаги да се шуми около тях.

Изглежда двамата ще предадат тази своя мания и на дъщеря си, която вече може да се похвали със самостоятелна модна изява.

Малката Норт Уест е само на 13 месеца, но вече започва да свиква с живота под светлините на прожекторите. Дъщерята на звездната двойка направи своя моден дебют в CR Fashion Book и разбира се, носи Chanel.


Снимката е черно-бяла и на нея Норт е облечена в плетена жилетка Chanel, както и носи чанта от същия бранд. Към снимката има и цитат от творческия директор на марката Карл Лагерфелд, според който „Никога не е прекалено рано да се грижиш за модата“.

Дъщерята на Ким и Кание вече се е появявала и в списание Vogue, но в компанията на известните си родители. Риалити звездата пък не пропусна да сподели в шоуто на семейството си, че Норт много прилича на нея, защото обича камерата.

Ким, Кание и Норт за Vogue; Снимка: Vogue

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
нищо чудно, като се има превид кои са родителите й!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар