IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер изпраща сина си при Орландо винаги с бавачка

18 август 2014 10 13

Но не, защото актьорът е лош баща

Миранда Кер и синът ѝ Флин; Снимка: Instagram

Миранда Кер и синът ѝ Флин; Снимка: Instagram

Синът на Миранда Кер е придружаван през цялото време от бавачка, когато той остава с баща си Орландо Блум. 31-годишният австралийски модел не се съмнява в способностите на бившия си съпруг като родител, но иска тригодишният Флин да има бавачка винаги с него, за да не се нарушава неговата рутина.

В интервю за вестник Sunday Times Миранда споделя: „Бавачката е с него през цялото време, когато той е с Орландо. Не ме разбирайте погрешно, той е страхотен баща, това е заради мен – майка, която иска да се увери, че са задоволени всичките му нужди“.


Миранда и Орландо се разделиха през месец октомври миналата година след три години брак. Въпреки това ангелът на Victoria's Secret настоява, че двамата нямат никакви проблеми по отношение на родителството, тъй като тя прилага „по-малко натиск“ върху бившата си половинка.

По-рано моделът призна още, че двамата с актьора се чуват всеки ден и между тях все още има „много добри“ платонични отношения. През юни Миранда сподели: „Ние сме много близки и ще бъдем семейство завинаги. Ние наистина се обичаме взаимно и изпитваме уважение един към друг“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )