IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест ще строи църква за Ким Кардашян

18 август 2014 12 21

Рапарът е фен на известната катедрала La Sagrada Familia в Барселона

Ким и Кание; Снимка: Reuters

Ким и Кание; Снимка: Reuters

Кание Уест иска да построи църква за своята съпруга Ким Кардашян. Твърди се, че музикалната звезда планира на издигне катедрала за 5 милиона долара в чест на своята любима. В нея трябва да се провеждат частните сватби, погребенията и кръщенетата на семейство Кардашян.

Кание има желание да построи църква, където близките на Ким да могат да останат далеч от любопитните очи на хората. Източник издаде пред National Enquirer: „Те искат място, където сватбите, кръщенетата и семейните погребения да могат да се осъществяват за години напред“.

Очаква се, ако проектът се осъществи, църквата наистина да бъде нещо грандиозно. Рапърът е огромен фен на незавършената катедрала La Sagrada Familia в Барселона, която все още е в процес на изграждане.


Източник призна: „Кание е посещавал катедралата няколко пъти и всеки път дъхът му спира. Той винаги е искал нещо подобно за собственото си семейство. Той го вижда като паметник на Ким и личността му и според него всички ще искат да го видят като надписа на Холивуд и Емпайър Стейт Билдинг“.

Според приближени до звездната двойка Кание вече е отделил 5 милиона долара за работата върху строежа. Той планира и поредица от предавания, с които да подпомогне финансирането на строителството.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Дедо ( преди 9 години )
Абе направо крипта да и строи барем по-скоро се отърве от тоя навлек!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ванес ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
тези двамта няма ли да престанат да ни занимават със себе си?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар