IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миша Бартън на съд заради почивка

20 август 2014 06 01

Отказва роля, за да се забавлява в Европа

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Звездата от „Ориндж Каунти” продължава да съсипва филмовата си кариера като поставя за приоритет купонджийския си живот.

Дамата е отказала да се снима в продукция, тъй като искала да се забавлява в Европа.

Откакто блесна в сериала, станал хит през 2006 г., актрисата не може да се похвали с каквито и да било силни роли към настоящия момент. И все пак някои от продуценти са я забелязали, защото ѝ предложили да се снима в "Promoted." Актрисата се съгласила и явно е подписала договор, но на старта на снимките не се появила.

През март продуцентите на лентата започнали да я търсят, но ударили на камък. Все пак майката на звездата решила да ги просвети, че дъщеря ѝ си почива в Европа и няма да се завърне до 20 август.

Екипът на лентата е завел дело срещу Миша, според което иска от нея 20 000 долара, които предварително са ѝ били заплатени, още 200 000 заради маркетинговите разходи и 100 000 долара, които твърдят, че ще загубят, след като тя вече не участва в продукцията.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )