IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери и Ник Кенън живеят отделно

20 август 2014 12 06

Дали ще следва поредният звезден развод?

Марая, Ник и двете им деца; Снимка: Instagram

Марая, Ник и двете им деца; Снимка: Instagram

Марая Кери и съпругът ѝ Ник Кенън вече не живеят заедно. Говори се, че комикът се е преместил в хотел след поредица от скандали у дома. Двамата имат четиригодишни близнаци, но явно дори те не могат да потушат брачните проблеми на звездната двойка.

Източник издаде: „Той не е в техния дом. Той живее в хотели. Те се карат много“. Според друг приближен до семейството 45-годишната Марая изключително много ревнува своя 33-годишен съпруг, за когото се омъжи през 2008 година и може би това е един от основните проблеми на двойката.

Певицата дори била наела охрана, която да пази Ник от жените, когато той бил домакин на партита в Лас Вегас по-рано тази година. Анонимен обаче уточнява пред вестник New York Post: „Охраната не е била там, за да пази момичетата далеч от него. Тя беше, за да пази него далеч от момичетата“.

По принцип двойката е много активна в социалните мрежи, но от няколко месеца Марая и Ник не са публикували своя обща снимка. От юли месец пък е в продажба имението на музикалната звезда.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари