IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и Дрейк са само приятели

21 август 2014 09 30

Двамата се срещат отново, но не като двойка

Дрейк и Риана; Снимка: Splash News

Дрейк и Риана; Снимка: Splash News

Риана и Дрейк имат бурна романтична история. В последните няколко години двойката се събираше и разделяше няколко пъти. Изглежда обаче сега двамата са само приятели, независимо от факта, че бяха засичани заедно няколко пъти тази седмица в Ню Йорк.

Според приближени до звездите Риана и Дрейк не подновяват отново любовната си връзка, а се опитват да създадат приятелска такава. Източник, близък до Дрейк, сподели пред списание Us Weekly: „Той и Риана все още си говорят. Не смятам, че е невъзможно те пак да се съберат, но това не се случва в момента, те са само приятели“.

За последно Риана и Дрейк се разделиха през месец май тази година, след като през февруари отново подновиха романса си. Според друг приятел на музикантите може би двамата пак ще се съберат. „Той (Дрейк) е прекалено влюбен в нея, което винаги е било проблем. Те се карат, но всичко може да се промени за един ден“, допълва още източникът.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари